Per januari 2023 ben ik met pensioen gegaan en is mijn praktijk voor consulten gesloten. Het idee voor het geven van workshops is het afgelopen jaar ontstaan naar aanleiding van vragen van cliënten.

Workshops:
1) Omgaan met stress.
2) Wat kunt u zelf doen bij allergieën/intoleranties.
3) Stimuleren van het zelfherstellend vermogen.

In deze workshops worden eenvoudige oefeningen aangeleerd waarmee u thuis zelf aan de slag kunt. Het zijn bewegingsoefeningen, ademhalingsoefeningen en massages van punten op het lichaam. Hierbij wordt een duidelijke uitleg gegeven en met kinesiologische testen voelbaar gemaakt wat er in het lichaam gebeurt.

In de workshop Omgaan met stress ligt de nadruk op rust en ontspanning creëren via ons looppatroon. Hierbij wordt gebruik gemaakt van Kinesiologie.

Bij de workshops Allergieëen/intoleranties en het Stimuleren van het zelfherstellend vermogen worden technieken uit de Quantum Touch en ESB gebruikt. 

Per workshop minimaal 6 en maximaal 8 personen.
Duur: 3 uur. (Een dagdeel)
Kosten 60 euro.
De data in maart en april 2023 staan nog niet vast.
Bij belangstelling kunt u via mail of telefoon contact opnemen voor een voorlopige inschrijving.

Deze workshops zijn geen vervanging voor noodzakelijke medische hulp.

Workshop op aanvraag
Wilt u een workshop graag volgen met een eigen groep, bijvoorbeeld vrienden, collega’s of buren, dan kan in overleg de workshop ook op locatie verzorgd worden. Afspraken worden in overleg gemaakt, neem contact op voor de mogelijkheden.